Referinte
spatii publice - Crama Thesaurus Wines, constructie terasa evenimente

 

Crama Thesaurus a fost construita pe Dealul Silagiului din Buzias, chiar langa plantatiile de vita de vie.

Initial, s-a construit o cladire care adaposteste la subsol crama, la parter spatii de cazare si la etaj o terasa inchisa pentru degustarea vinului.
Proprietarii au decis să îmbunătățească proprietatea dezvoltând un spațiu pentru evenimente, astfel incat in anul 2019 a inceput extinderea, prin realizarea unui pavilion cu o suprafata de 208 mp la interior si o terasa exterioara de 87 mp.

Pavilionul a fost executat din lemn termotratat si inconjoara parțial crama existenta, finnd proiectat de catre firma de arhitectura ANDREESCU & GAIVORONSCHI S.R.L.

Acest proiect a castigat premiul pentru Arhitectura, sectiunea Arhitectura publica si comerciala la Ljubliana,, in anul 2021:_https://bigsee.eu/events-pavilion-buzias/

Lucrări realizate de infrastructură: decopertare, săpătură; turnare egalizare la fundații și grinzi; armare fundații izolate; turnare fundații izolate; armare grinzi; cofrare grinzi; înglobare piese metalice; turnare grinzi; umplutură pământ, balast, piatră spartă.

Lucrări de suprastructură: montaj structură lemn; montaj tâmplărie exterior; montaj acoperiș; montaj folie PVC; montaj confecție metalică pardoseală; montaj pardoseală compozită; montaj scări.