Noutati
Lucrari ample de reabilitare a Spitalului Militar Timisoara
aprilie 8, 2021
Construire cladire locuinte colective si servicii/ comert in regim D+P+2E-5E. Amenajare incinta, accesuri...
Un proiect in desfasurare de cca 4500 mp construiti – hala de productie...
octombrie 4, 2016
ILA Vorhaben a inceput lucrarile de executie a unui nou Mc Donald’s la...
septembrie 12, 2016
Un proiect de o complexitate aparte a fost restaurarea bisericii Ortodoxe din Lugoj,...
iulie 3, 2015
Solutii complete

voiteniglisando_50

ILA Vorhaben ofera solutii complete de realizare a unui obiectiv industrial sau civil, asigurand intregul parcurs al executiei. In functie de cerinte, se poate asigura executia in toate stadiile necesare, pina la predare la cheie.

Astfel, de la lucrari de pregatire a terenului, sapaturi, fundatii, zidarii, acoperiri, finisaje interioare si exterioare, instalatii, instalatii tehnice specifice obictivului, zugraveli, elemente decorative, totul pina la darea in functiune a obiectivului poate fi asigurat in cea mai mare parte prin echipele proprii sau prin colaboratori.

Complexitatea unui obiectiv poate fi acoperita in functie de necesitati, iar pentru servicii ce necesita abordari speciale, intotdeauna avem posibilitatea de a le oferi cu personal specializat prin colaborarile dezvoltate dealungul timpului.

Una din lucrarile care ne recomanda este baza agricola Glissando de la Voiteni. O lucrare cu grad ridicat de tehnicitate, functii specifice si solutii de suport (apa din foraje si bazine de stocare, canalizare, alimentare cu energie solara si GPL, echipamente tehnice specifice ce necesita spatii dedicate) instalare silozuri cu infrastructura aferenta de transport, etc.