Referinte
spatii publice - Fundatie Casa Roland

Lucrarea a constat in extinderea si supraetajarea cladirii apartinand Fundaţiei pentru copii Ronald McDonald România, cladire ce are funcţiunea de spaţii de cazare pentru părinţiii copiilor internati in Spitalul pentru copii Louis Turcanu din Timisoara.

Extinderea clădirii existente s-a realizat prin inchiderea terasei de la etajul 2 şi realizarea unei mansarde, dupa finalizarea lucrarilor rezultand un regim de inaltime P+2E+M si 10 camere suplimentare

Pentru închiderea terasei de la etajul 2 şi mansardarea clădirii, ILA VORHABEN SRL a executat o structură metalică formată din stâlpi şi grinzi metalice,  pe care s-au montat pereţii exteriori  si invelitoarea din panouri de tip sandwich de 10cm .

Atât mansarda cât şi zona superioară a casei liftului au fost placate cu solzi din tablă Aquasystem dublu faltuita, restul cladirii fiind anvelopat cu termosistem din polistiren finisat cu tencuiala decorativa, rezultand o cladire cu o arhitectura moderna si cu finisaje de calitate.

De asemenea, au fost renovate integral toate spatiile interioare (atat camerele de cazare cat si  spatiile comune si cele administrative).