Istoric

Infiintata in 2012, ILA Vorhaben srl ocupa astazi o pozitie importanta in domeniul constructiilor, fiind specializata in antreprenoriat general.
Este cunoscuta mai ales pentru lucrarile complexe de structura, finisaje si amenajari de inalt nivel – un adevarat brand al calitatii.

Ila vorhaben srl se defineste ca o structura antreprenoriala care incurajeaza libertatea de actiune si responsabilitatea interioara. Aceste atribute sunt calitatile consultantului firmei care este un mentor foarte bun, atat ca business cat si din punct de vedere uman, un catalizator puternic pentru oamenii cu energie si pasiune, este omul care face diferenta.

Ca o necesitate de abordare corecta in relatia cu cerintele partenerilor nostri,  in anul 2013 , echipa  de muncitori ai ILA Vorhaben a crescut de la un numar de 10 oameni, la 50 de oameni calificati in finisaje si structuri .

Printr-o activitate profesionista, din toate punctele de vedere, ILA Vorhaben srl a realizat o mare varietate de lucrari, cu referinte de exceptie din partea beneficiarilor, printre care si investitori straini din partea de vest a tarii.
In momentul in care feed back-ul este bun, cu rata de retentie de 100%, putem spune ca ILA Vorhaben nu are nevoie de eforturi mari de imagine, ci doar de mentinerea culturii organizationale care asigura viitorul companiei si a serviciilor sale.

Practic, cultura organizatiei noastre inseamna prioritatile pe care le stabilim impreuna cu clientii nostri, cum functionam, valorile pe care le promovam, acoperirea promisiunilor pe care le facem, cum merg lucrurile odata ce pasii sunt definiti, grija pentru detalii, pentru rezistenta in timp si in final pentru statisfactia beneficiarilor serviciilor noastre.